Steun Ons

Welkom op onze steunpagina!

Als je hier terecht bent gekomen, wil dat heel waarschijnlijk zeggen dat je onze groep een warm hart toedraagt en mee je steentje wil bijdragen om onze bouwdroom tot een goed einde te brengen. Steentje, heb je hem? 😉

De Reigers steunen: hoe doe je dat?
Wel dat kan op 3 manieren. Lees verder en kies uit!

Drinken op onze gezondheid:

Wil je steunen door er eentje (of meer) te drinken op onze gezondheid?

Dat kan met onze eigen Dorstige Flamingo. Wegens groot succes zijn we ondertussen toe aan lading 5! Nog snel een bestelling plaatsen voor ook deze Flamingo’s weggevlogen zijn?
Klik hier!

Spierkracht en expertise:

Ben jij behalve een toffe Reigerouder ook een handige Harry of Hariëtte? Heb je technische kennis of praktische ervaring die van pas kan komen tijdens ons bouwproces? Wij zijn steeds op zoek naar enthousiastelingen!

We hebben momenteel geen concrete datum waarop we je hulp nodig hebben maar leggen graag alvast een lijstje aan zodat we je snel weten te vinden wanneer het moment daar is! Uiteraard zal je op tijd geïnformeerd worden over hoe en wat. Klik hier om je aan te melden.

Financieel

Bouwen kost geld, daar kan je niet omheen. Je kan onze VZW steunen via een fiscale gift of sponsoring. Wat is het verschil?

• Met een fiscale gift van meer dan 40 EUR. Deze geeft recht geeft op belastingvermindering. Aangezien de VZW niet in aanmerking komt voor een officiële erkenning, kan deze zelf geen fiscale attesten afleveren, maar via een gift via de Koning Boudewijn Stichting voor Scouts De Reigers kan dit wel via deze link.
  • Via sponsoring.
    • Voor particulieren en lokale KMO's werden 3 formules uitgewerkt, afhankelijk van het gesponsorde bedrag.
      • Formule 1 100.00 EUR - 499.00 EUR
      • Formule 2 500.00 EUR - 999.00 EUR
      • Formule 3 > 1,000.00 EUR
      • Wederdienst: naamsvermelding op 1 van onze wordclouds (geen logo's!). Bedragen boven 1,000.00 EUR (formule 3) worden in huurtegoeden omgezet.
    • Voor grotere bedrijven werden 2 formules uitgewerkt, afhankelijk van het gesponsorde bedrag/de gesponsorde dienst in natura.
      • Formule 1: < 5,000.00 EUR
      • Formule 2: > 5,000.00 EUR
      • Er wordt gewerkt met schijven van 1,000.00 EUR
      • Wederdienst: logovermelding op het bouwbord vooraan het terrein, vermelding op de website met doorklikbare link. Bij formule 2 hoort ook een vermelding in alle perscommunicatie en een uitnodiging voor een delegatie van het bedrijf op de officiële opening van het gebouw.

Wil je de VZW steunen? Vul dat dit formulier in. Eén van onze fondsenwervers neemt contact met je op.